Частна Трудова Борса ЯН

Първа Лицензирана Частна Трудова Борса ЯН има удостоверение за извършване на посредническа дейност по наемане на работа от Министерството на труда и социалната политика с регистрационен номер: 262 от 02.11.2004г. Тя има деветгодишна история и разполага към днешна дата с богата картотека от данни за различни специалисти, която се обновява ежедневно без ограничения за професии, квалификация и образование благодарение на извоюваното добро име на фирмата като трудов посредник.

Работните езици за чуждите фирми са английски, немски и руски.
Няколко години преди лицензирането си през 1996 година като частна трудова борса фирмата е лицензирана като Учебен Център с основен предмет на дейност квалификация и преквалификация на кадри чрез краткосрочни курсове - преди всичко курсове по всички приложни програми на MICROSOFT, WEB-DESIGN , програмните езици С++, JAVA /-SCRIPT/, счетоводни програми, английски език, бизнес-секретарки, хотелиерски кадри, ресторантьорски кадри, гувернантки, масажисти, аранжьори на цветя, валутни касиери и др.. От 2000 година Учебният център за първи път успешно развива обучение на аниматори за туристическия сектор и тяхното устройване на сезонна работа в хотелите на Златни Пясъци, Албена и средиземноморските курорти на Турция. Съвместната работа на трудовата борса с Учебния център дава много добри резултати, които се оценяват високо от работодателите.
Като първа частна лицензирана трудова борса от 1996 година "ЯН" представлява интерес както за масмедиите, така и за Министерство на труда и социалната политика. При нас ежегодно преминават успешно интервюта от 600 до 1000 кандидати за работа .

Пионерската дейност на фирмата е отразявана в ежедневниците ТРУД, СТАНДАРТ, МОНИТОР, КАПИТАЛ, ТРУДОВА БОРСА , списание ТЕМА и др. Неколкократно са излъчвани телевизионни репортажи за нашата фирма по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАНАЛ-1,. Ежедневно се излъчва нашата информация за търсените от нас кадри в-рубриките РАБОТА или в специалните карета ТРУДОВА БОРСА. на ежедневниците ПОЗВЪНЕТЕ СОФИЯ-ДНЕС и КУРИЕР. Публикуваме също така наши материали и мнения по злободневни теми за пазара на труда и посредничеството в списание ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ.
Между фирмите-клиенти на ЯН се нареждат, ОФИС ЕКСПРЕС, OFFICE 1 SUPERSTORE, ПРАКТИКЕР, Национална Художествена Академия, Национална Опера, КОНТИЛИНКС, БУЛМАР ГРУП, ИЗКУСТВОТО УТРЕ, НАФТЕКС, ИНТЕРПРЕД, МАКДОНАЛДС, ТЕРЕМ, СИНХРОН-ИНВЕСТ, БУЛФАЙЕР, SKY-GATE, GTI, IDO-STYLE, SUNNY COMPUTERS, ALPINA, ASTRA&Co, BODY, JPL, КОНДИКА и редица други счетоводни къщи и много други фирми с различен предмет на дейност.

Адрес: гр.София бул. Мария Луиза №103 (вход от ул. Козлодуй)
тел: 931-19-79
тел./факс: 931-02-34

e-mail:
job@jessy76.com
info@jessy76.com
hr@jessy76.com

web-site: http://www.jessy76.com