АНДРА

АНДРА - АГЕНЦИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ НА ФИРМИ, ИЗГРАЖДАНЕ НА КВАЛИФИЦИРАНИ ЕКИПИ И ТРЕНИНГ
Бихме желали да Ви представим нашата компания AНДРА ЕООД, международен
управленски консултант, специализирана в обслужване на развиващи се бизнеси в
България, а също така и на чужди инвеститори, заинтересовани от развитието на
собствен бизнес в България.

Как започнахме:

AНДРА ЕООД е създадена от г-жа Анелия Гигова, която е едноличен собственик, през 1990г. и е първата агенция за подбор на квалифициран персонал в България. До 1994г. АНДРА е единствената подобна фирма в една държава, където демократичните процеси за пръв път виждат бял свят, а новороденият частен бизнес все още не знае, че неговото бъдеще зависи от хората, които работят за него. Г-жа Гигова е сертифициран Управленски Консултант. АНДРА има опит в подбор на кандидати за много различни работни позиции в малки, средни и голями фирми. Нашата компания работи с български и чужди Клиенти, в цялата страна и в чужбина. Опитът ни е практически във всички сектори на бизнеса.

С отличната си репутация и обслужване на местно и международно ниво ние осигуряваме професионална подкрепа, а с отличните ни бизнес контакти в много страни, по-специално във Великобритания и Германия, ние сме подпомагали многобройни успешни начинания на нашите клиенти, които неведнъж са се обръщали към нас.

С партньор като АНДРА бизнесът на нашите Клиенти се развива бързо и безпрепятствено. С подкрепата и дългогодишния ни опит в управленското консултиране, в подбора на висококвалифициран персонал и изграждане на цели екипи Вие никога няма да се сблъскате с проблемите, които Ви дразнят и губят скъпоструващото Ви време, от които страдат конкурентите Ви. Ние помагаме на много хора да се ориентират в избора си за професионална реализация. Много наши Клиенти, които са намерили работа чрез нас са на най-високо управленско ниво и се занимават с развиването и налагенота на марките, за които работят на пазара. Много от тези хора сега са наши Клиенти като Работодатели.

Ние се гордеем с нашия 16 годишен опит като партньори на редица успешно развиващи се бизнеси. АНДРА е единственият специалист в управленското консултиране в България със специфично обучен персонал във Висшето училище по Мениджмънт на Кренфилдския университет във Великобритания (Бедфорд, Лондон) с Международен сертификат за управленско консултиране и в международния Университет VIADRINA в Германия.

Как работим:

Ние даваме всичко от себе си за да предложим на нашите работодатели и кандидати услуги и контакт, които са различни и много по-добри от тези, които предлага нашата конкуренция.

Ние сме убедени, че не съществуват стандартни клиенти и следователно ние не предлагаме стандартни услуги. Ние винаги предлагаме най-високото възможно качество на всеки, с когото работим. Нашите пакети от услуги се формират според спецификата на нуждите на Нашите Клиенти и са уникални.

В основата на Нашия подход стои умението ни за идентифициране и разбиране на нуждите на Клиента, без значение дали той е Работодател или си търси работа, стратегията за изграждане на дългосрочни отношения, основани на партньорство и доверие, стремежът към професионално и гъвкаво обслужване.

Офис:
АНДРА ЕООД
Ул. Кръстьо Сарафов 20
1164 София
Тел./Факс:     (2) 866 5247/963 0417
Мобилен:     08886 435 132
E-mail:     office@andra-bg.com